söndag 21 mars 2010

Tacos inlindad i salladsblad

Foto: Tina Fallgren Idag blev det en vegetarisk tacos där jag bytte ut tortillabröden mot salladskål. Idén hittade jag i kokboken Raw food av Ulrika Palmcrantz, jag blev postivt överraskad - både nyttigare och godare. Lite svårt att få det att hålla ihop bara.

Min tacos
1. Koka färdig mix med tacokryddad sojafärs (som du hittar på taco-hyllan i affären) med 2 dl tomatkross och 1 dl vatten. Gillar du stark mat så kan du hacka ner lite chili eller blanda ner lite cayennepeppar.
2. Hacka tomat, paprika och öppna en burk med majs. (Man behöver inte ha hela grönsaksdisken till tacos, ta de grönsakerna du har hemma eller välj ut de du tycker bäst om)
2. Lägg ut salladsbladen, lägg på sojafärsen, grönsaker och klicka på tacosås och creme fraiche. Rulla ihop och ät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar