Foto: Tina Fallgren
Jag tror att alla har sin egen variation på köttfärssås. Här kommer en av mina. Älgfärsen och grädden ger den en otroligt lyxig känsla. Har du inte älgfärs så använd nötfärs, det blir givetvis inte lika gott men otroligt gott ändå.
Köttfärsås med tagliatelle
pasta, jag valde tagliatelle
ca 500 gram älgfärs
1 gul lök
champinjoner
soja
grädde
salt och peppar
1. Koka pastan. Stek löken och champinjonerna i smör och olja, när nästan är klara lägger du de åt sidan och steker köttfärsen. Blanda ner löken och champinjonerna och stek ihop.
2. Blanda ner soja och häll på grädde.
3. Låt det koka ihop lite och smaka av. Salta och peppra. Tänk på att sojan både ger en god smak och sälta.
4. Blanda ihop med tagliatellen och servera.
Svarvad Zucchini med Sesamolja
-
Tillbehör med mycket umami!
Inlägget Svarvad Zucchini med Sesamolja dök först upp på Renée Voltaire.
8 månader sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar