Jag är journalist med en omättlig nyfikenhet på nya maträtter, råvaror, restauranger, matprodukter, kokböcker, livsmedelsindustrin, sötsaker och på att gräva fram både mammas och mormors gamla recept ur byrålådan. Här kan du läsa om vad jag inspireras av och vad jag tycker smakar som allra bäst.
Gammeldags marknadskonfekt
-
Jag älskar verkligen alla typer av marknadsgodis! Ni vet de där hemkokta
godbitarna som man brukar kunna köpa i strut på tivolin och
torgmarknader. D...
Lika illa att blåsa en vegan
-
Asken såg roligt retro ut. Det var därför jag köpte den. Att röra ihop det
amerikanska pulvret med kokande vatten hade jag dock inga planer på. Enligt
den...
Plugga, jobba, sova äta dö.
-
Jag har kommit in på min drömutbildning på universitetet. Jag ska bli
språkkonsult när jag blir stor!
Mitt matintresse kommer såklart inte bara försvinna f...
Please update your RSS feed link
-
Hello friends,
Some of you have reached out to let me know that you are not receiving any
of my blog updates through your RSS feed. When I changed blog pl...
Vive la France! (and a few missing oeufs...)
-
I've been meaning to write up this post for a few days but alas I have been
pretty unwell and bed-ridden for the past 6 or so days with a rotten
stomach ...
Midsommarluch!
-
Midsommarmat med mycket njutning! Det ska vara enkelt och sanslöst gott när
midsommarlunchen dukas upp!
Klassisk inlagd sill är ett måste på sillbrickan!...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar