Favoritbröd
1 liten burk keso (250 g)
1 liten burk keso (250 g)
3 ägg
1 dl fibrex
1/2 dl malda linfrön
1/2 dl solrosfrö
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1/2 dl mandelmjöl (kan uteslutas)
riven ost, gärna parmesan men det funkar med vilken som helst
riven ost, gärna parmesan men det funkar med vilken som helst
1. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda sen ner ägg och keso. Smaksätt om du vill.
2. Bred ut smeten på en plåt med bakpapper. Riv över ost.
3. Skicka in brödet i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
4. Sen är det bara att avnjuta med smör och en skiva ost. Förvara i en plastburk eller i en påse.
2. Bred ut smeten på en plåt med bakpapper. Riv över ost.
3. Skicka in brödet i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
4. Sen är det bara att avnjuta med smör och en skiva ost. Förvara i en plastburk eller i en påse.
Källa: Katrin
Hejsan!
SvaraRaderaHur många räcker brödet till? På ett ungefär :-)
MVH Sofie
Hej! Jag undrar också hur många det blir. Och ska man dela brödet precis när det kommit ut ur ugnen? Eller ska det brytas? Vore bra om du kunde svara då det verkar vara enkelt och låter gott! :)
SvaraRaderaVar finns näringsvärdet angett?
SvaraRadera