lördag 26 mars 2011

Tävling!

 
För att fira att mina bloggläsare blir fler och fler tänker jag ha en tävling. Priset är ett exemplar av White Guide 2011 - guiden till de allra bästa restaurangerna nu i hela Sverige. 

Vad behöver du göra för att vinna? 
Jag och min pojkvän älskar att gå ut och äta och vill gärna ha tips på matställen.. Det får gärna vara en kombination av fantastisk mat, rimligt pris, bra service och mysig stämning. För att vara med i utlottningen skickar du helt enkelt in ett tips på en riktigt bra restaurang i Stockholm tillsammans med en kort motivering på några rader till mig. Det finns en sak som måste vara med i motiveringen - ett tips på maträtt på restaurangen. Så fundera och mejla till mig på: fallgren.tina@gmail.com senast den 31 mars. Glöm inte att skriv din adress.

Lycka till!
Bild: Whiteguide.se

2 kommentarer:

  1. Hej hej! Här kommer tipset! Det finns en liten restaurang/finare pizzeria som heter Pronto, ligger på Rörstrandsgatan. Dom har helt underbar pasta med oxfile, champinjoner, grädde och massa gott, tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter, men där är det hyfsat billigt, trevligt, lagom mycket folk och jättegott! Rekommenderas verkligen /Anna

    SvaraRadera
  2. Jag kom på en till... La Tentazione på Malmskillnadsgatan, typ ovanför där Palmes mördare sprang uppför trapporna. Mysig restaurang, väldigt trevlig personal och god mat! Lite dyrare och finare än Pronto och troligen måste ni nog boka bord. Vi har nog ätit nå kött när vi har varit där och har alltid varit nöjda!

    SvaraRadera