Foto: Tasteline
Så var det dags fredag och för ytterligare en tacorätt - den här gången min pojkväns mammas paj som är helt fantastisk.
Solveigs tacopaj
500 g köttfärs
1 påse tacomix
2 lökar, hackade
1 paprika, tärnad
1 burk krossade tomater
2-3 vitlöksklyftor, hackad eller pressad
purjolök, hackad
1 burk creme fraiche
1 burk philadelfiaost
riven ost
Till servering: tacochips & en grönsallad
1. Stek köttfärsen och blanda med tacomixen.
2. Blanda i lök, paprika, krossade tomater och vitlöksklyftor.
3. Häll blandningen i en ugnsfast form.
4. Blanda ihop creme fraiche och philadelfiaost och bred över köttfärsen.
4. Blanda ihop creme fraiche och philadelfiaost och bred över köttfärsen.
5. Strö över hackad purjolök och riven ost.
6. Gräddas i ugnen ca 10 min i 225 grader.
7. Serveras med tacochips och en grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar