fredag 11 mars 2011

Tacopaj deluxe!

Foto: Tasteline

Så var det dags fredag och för ytterligare en tacorätt - den här gången min pojkväns mammas paj som är helt fantastisk. 

Solveigs tacopaj
500 g köttfärs
1 påse tacomix
2 lökar, hackade
1 paprika, tärnad
1 burk krossade tomater
2-3 vitlöksklyftor, hackad eller pressad
purjolök, hackad
1 burk creme fraiche
1 burk philadelfiaost
riven ost 
Till servering: tacochips & en grönsallad

1. Stek köttfärsen och blanda med tacomixen.
2. Blanda i lök, paprika, krossade tomater och vitlöksklyftor.
3. Häll blandningen i en ugnsfast form.
4. Blanda ihop creme fraiche och philadelfiaost och bred över köttfärsen.
5. Strö över hackad purjolök och riven ost. 
6. Gräddas i ugnen ca 10 min i 225 grader. 
7. Serveras med tacochips och en grönsallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar