Idag blev det rester från gårdagen, alltså hamburgare igen. Tro det eller ej, de blev ännu godare idag och det var tack vare några nya illbehör. När det man har planerat att äta är slut får man ta till fantasin och rota fram något annat, i det här fallet blev det avocado, salami och halloumi. Allting gjorde sig väldigt bra på min burgare tillsammans med lök och tomat, mums fillibaba!
Jag är journalist med en omättlig nyfikenhet på nya maträtter, råvaror, restauranger, matprodukter, kokböcker, livsmedelsindustrin, sötsaker och på att gräva fram både mammas och mormors gamla recept ur byrålådan. Här kan du läsa om vad jag inspireras av och vad jag tycker smakar som allra bäst.
Ett nytt magasin
-
Det har väl knappast undgått någon av er att Söta saker numera finns som
baktidning?! Så himla roligt att göra och extra kul med all fin respons
från er!...
Lika illa att blåsa en vegan
-
Asken såg roligt retro ut. Det var därför jag köpte den. Att röra ihop det
amerikanska pulvret med kokande vatten hade jag dock inga planer på. Enligt
den...
Plugga, jobba, sova äta dö.
-
Jag har kommit in på min drömutbildning på universitetet. Jag ska bli
språkkonsult när jag blir stor!
Mitt matintresse kommer såklart inte bara försvinna f...
Please update your RSS feed link
-
Hello friends,
Some of you have reached out to let me know that you are not receiving any
of my blog updates through your RSS feed. When I changed blog pl...
Vive la France! (and a few missing oeufs...)
-
I've been meaning to write up this post for a few days but alas I have been
pretty unwell and bed-ridden for the past 6 or so days with a rotten
stomach ...
Midsommarluch!
-
Midsommarmat med mycket njutning! Det ska vara enkelt och sanslöst gott när
midsommarlunchen dukas upp!
Klassisk inlagd sill är ett måste på sillbrickan!...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar